Kedves kismamák, kispapák, …

… nagymamák, nagypapák!

Ezt a két fotót tegnapelőtt készítettük nektek a Mester utca 45. szám alatti orvosi rendelőben. Ha alaposan megnézitek őket, könnyen rájöhettek, miért nem értünk rá tegnap közzé tenni őket. 🙂

A Boldog Születésért Alapítvány szülésre felkészítő előadássorozatot szervez. A helyszín a 1097 Budapest, Nagyvárad tér 1. címen található Egyesített Szent István és Szent László Kórház Kultúrterme (L épület).  Az előadássorozat témái:  1. Jelentkezés, az alapítvány és a kórház szemléletének bemutatása, programismertetés. A várandósság alatti változások. Méhen belüli élet.  2. A szülés történései.  3. Relaxáció, gyógyszer nélküli fájdalom-csillapítás.  4. Gyöngéd születés.  5. Gyógyszeres fájdalom-csillapítás.  6. Babaápolás, szoptatás.  Az előadásokra szerdánként 15 órától kerül sor, a hónap első szerdáját kivéve. Új kurzus indult szeptember 12-én, az idei utolsó kurzus október 31-én indul.  Az előadások után lehetőséget kaphatsz a szülőszobák megtekintésére.  Előzetes bejelentkezés nem szükséges. A részvétel ingyenes.
A Boldog Születésért Alapítvány várandósságra és a gyermekágy időszakára felkészítő előadássorozatot szervez. A helyszín a 1097 Budapest, Nagyvárad tér 1. címen található Egyesített Szent István és Szent László Kórház Kultúrterme (L épület). Az előadásokra szerdánként 17 órától kerül sor, a hónap első szerdáját kivéve. Új kurzus indult szeptember 12-én, az idei utolsó kurzus október 10-én indul. Az előadássorozat témái: A pozitív teszttől a szülés megindulásáig - testi változások, gyakori kellemetlen tünetek és kezelésük, mozgás és sport a várandósság alatt. Kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás a várandósság alatt. A gyermekágy. Kapcsolat a szülésünkkel, gyermekünkkel, családtagjainkkal, segítőkkel. Mi fán terem a "szülés utáni depreszió"? A B épületi alagsor tornatermében szerdánként 17 órától, valamint péntekenként 15 órától várandós torna, továbbá keddenként és péntekenként 14 órától baba-mama torna látogatható. Orvosi javaslat, beutaló és tornalepedő szükséges. A programokra előzetes bejelentkezés nem szükséges. A részvétel ingyenes.
Az utóbbi plakáton szereplőhöz képest az előadások sorrendje az előadók egyéb elfoglaltságai miatt változóban van. Jövő szerdára remélhetőleg már kialakul az új sorrend. Tegnap az egészséges táplálkozás volt a téma.

One Comment on “Kedves kismamák, kispapák, …”

Comments are closed.