A veszélyes hulladékok napja

Pár órája egy bevásárló körutat tettünk, mert tudatos vásárlókként általában több boltban is körülnézünk, mielőtt döntést hozunk. Út közben vettük észre ezt a plakátot.

A veszélyes hulladékokat 2012. július 28-án, szombaton 9.00 -13.00 óra között adhatod le. Helyszínek: a Napfény utcában (az ABC előtt), a Bakáts téren (a Polgármesteri Hivatal épülete előtt) és a Lenhossék utcai parkban (a park Márton utcai oldalán).

Gondoltuk, megosztjuk veled arra az esetre, ha a hivatalos kerületi honlapon a rengeteg egyéb információ között tegnap megjelent hirdetmény elkerülte a figyelmedet.

Használd ki a szombatig hátra lévő néhány napot, hogy megnézd, az önkormányzat által közölt listán szereplőkből mit találsz otthon és eldöntsd róluk, kellenek-e még neked!

A bejegyzés kategóriája: Önkormányzat
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

A veszélyes hulladékok napja bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Szombati megtisztulás | ferenckorut.ihirek.hu

  2. Molnár Edit hozzászólása:

    Ez a cikk vajon hogy kerülte el a figyelmemet? Későn vettem észre. Szerintem érdemes lenne a FB-ra belinkelnetek a következő hulladékgyűjtés előtt.

  3. Visszajelzés: Ismét veszélyes… | ferenckorut.ihirek.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>