Két hír egy séta alatt

Vincze Attila Miklós

Vincze Attila Miklós főszerkesztő

Készséggel elismerem, hogy Vidi Ritának igaza volt, amikor azt állította: a téma a lábunk előtt hever. Sőt, több téma is. Ma elkezdjük fölszedegetni őket. Csak apránként, mivel a  Ferencvárosi Hírek szerkesztősége jelenleg mindössze két főből áll.

Ez ugyanis nem egy hagyományos hírportál. Arról, hogy mi mindenben vagyunk másmilyenek és mit csinálunk másképpen, mint a hivatalos média, ide kattintva olvashatsz bővebben. Azt is megtudhatod, miért tegezünk téged.

Vincze Szilvia szerkesztő

Vincze Szilvia szerkesztő

Egy fotó erejéig már ebből a cikkből megismerheted Életem Párját is, aki vitathatatlanul a szerkesztőség szebbik fele. :)

Ennyit rólunk – most pedig lássuk a témákat!

Tegnap délelőtt, csak amíg egy rövid sétát tettem a Duna partján a Petőfi hídtól a Rákóczi (volt Lágymányosi) hídig, két olyan hírértékű információba botlottam, melyekről jó, ha te is tudsz.

Főleg, mert talán egy ember élete múlik azon, hogy hozzád időben eljut-e az információ vagy sem.

Egyébként eredetileg azért indultam el, mert egy másik cikkhez akartam fotókat készíteni. Hamarosan azt is közzé tesszük ezen az oldalon.

Amikor a Petőfi hídnál lefényképeztem a Dunán úszó hajókat, még nem tudtam, hogy épp egy hírhez készítek illusztrációt.

alacsony vízállás

Ám alig tettem néhány lépést, megakadt a tekintetem egy fémtáblára kiragasztott, itt-ott már sérült közleményen. Megörökítettem azt is, de most inkább azt a másikat osztom meg veled, amelyiket néhány száz méterrel odébb találtam. Az jobb állapotban volt, ezért könnyebben olvasható a szövege a képen.

hajóforgalmi változás

Nem tudom, hogy ez meddig marad így, de ha változást tapasztalunk, szólni fogunk róla.

lezárt stég

Ahogy közeledtem a Rákóczi hídhoz, hamarosan ismét találtam fotózni valót. És ez az a pont, ahol nagyon sok múlhat rajtad. Talán veled együtt tehetünk valamit azért, hogy a képen látható hölgy visszatérhessen a családjához. Ha te nem láttad őt, akkor is segíthetsz azzal, hogy másoknak is megmutatod a képet. Hátha valamelyik ismerősöd tud róla valamit. Ugye számíthatunk rád?

eltűnt, keressük

Persze a legjobban annak örülnénk, ha kiderülne: mire mi megjelentettük ezt a képet, a hölgy már otthon volt a szeretteivel – de az is lehet, hogy nekünk és neked köszönhetően kerül hamarabb haza. Mi megtettük a magunkét.

Hamarosan közzé tesszük azt a cikket is, amely miatt eredetileg elindultam tegnap a Rákóczi híd felé.

Ezen írásom végén még egy fontos információt megosztok veled. Biztos forrásból tudom, hogy ha az ELMŰ Nyrt. és/vagy a FŐGÁZ Zrt. ügyfele vagy, érdemes elolvasnod a Ferenc Körúti Hírek első cikkét is.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Két hír egy séta alatt bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Molnár Edit hozzászólása:

  Szörnyű, hogy manapság mennyi fénykép kering az interneten eltűnt emberekről. Lassan már másból sem állok, mint hogy megosszam az ismerőseim között. :(

  • Vincze Attila Miklós hozzászólása:

   Edit, én tegnap megosztottam egy másik fotót egy 15 éves fiatalemberről. Még aznap jött egy visszajelzés, hogy már megkerült a srác. Hátha ezzel a képpel is sikerül valami hasonló.

 2. Kovka hozzászólása:

  Már magasabb a Duna, nem? Meddig hagyják ki azt a megállót? Szerintem inkább azért maradt ki, mert a HÉV miatt eleve nehéz megközelíteni, és nem volt forgalom, hiszen a Boráros téri megálló nincs messze.
  Jó, hogy szóltok róla! Majd szóljatok, ha már megint lesz itt megálló. :)

  • Vincze Attila Miklós hozzászólása:

   Mi csak azt tudjuk biztosan, hogy a hivatalos indok a vízállás.

   Mostanában volt némi csapadék, :) ezért a napokban ismét megnézzük azt a stéget. Ha nyitva találjuk, készülhet az újabb fotó.

  • Vincze Szilvia hozzászólása:

   Ma is zárva találtam még a stéget.

 3. Visszajelzés: Kutyavilág | ferencvaros.ihirek.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>